Get Adobe Flash player

ENERGIA365 - ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών - Πιστοποιητικών ΔΕΗ - Βεβαιώσεις Μηχανικού - Πιστοποιητικών Πυροσβεστικής
Νομιμοποιήσεις Αυθαιρέτων - Κατανομές Δαπανών Κεντρικής Θέρμανσης.
Οικονομικές Τιμές! Τηλεφωνήστε μας να σας δώσουμε προσφορά στα τηλέφωνα: 211-1199129 , 694-7475777.

Τηνιακού Μυρσίνη
& συνεργάτες

Πιστοποιημένος Μόνιμος
Ενεργειακός Επιθεωρητής
(Αρ.Μητρ.: 7152)
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Διεύθυνση: Θυατείρων 9
Περιοχή: Νέα Σμύρνη, 17121

Ηλ. Διεύθυνση
tiniakoum.energia365@gmail.com
tinmir@energia365.gr
tiniakou_m@yahoo.gr

Ηλ. Διεύθυνση Facebook
https://www.facebook.com/energiakos.energia365

Τηλ. Επικοινωνίας
211 11 99 129
694 74 75 777
Ώρες επικοινωνίας:
Καθημερινά 9:00πμ - 8:30μμ
Σάββατο 9:00πμ - 3:30μμ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)
 • Έκδοση Βεβαιώσεων Μηχανικών
 • Υπαγωγή στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»
 • Έκδοση Οικοδομικών Αδειών
 • Έκδοση Πιστοποιητικών ΔΕΗ
 • Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες
 • Τακτοποίηση Αυθαιρέτων με βάση το Νόμο 4178/2013
 • Διαδικασία Αδειοδότησης Βιομηχανικών & Επαγγελματικών χώρων
 • Μελέτες Εφαρμογής Κτιριακών – Βιομηχανικών & Ειδικών Εγκαταστάσεων
 • Σύμβουλοι Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων
 • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
 • Έκδοση Πιστοποιητικών Πυροσβεστικής
 • Έκδοση Κατανομών Κεντρικής Θέρμανσης

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ

  Εκδίδουμε Πιστοποιητικά ΔΕΗ για:

  ➢ Καινούργια παροχή ΔΕΗ

  ➢ Επανασύνδεση παροχής ΔΕΗ

  ➢ Αλλαγή ονόματος λογαριασμού ΔΕΗ

  ➢ Επαύξηση ισχύος παροχής ΔΕΗ


  Εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος μηχανικός της εταιρίας μας
  έρχεται στο χώρο σας προκειμένου να υλοποιήσει
  τις απαραίτητες μετρήσεις βάση νόμου και γίνεται
  η αποτύπωση της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης.

  Είναι υποχρεωτικός ο "επιτόπιος" έλεγχος και η καταγραφή
  της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του ακινήτου σας.

  Χρήσιμες Πληροφορίες σχετικά με το Οικιακό Νυχτερινό Τιμολόγιο και το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο σας τις παραθέτουμε παρακάτω:

  ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

  Η ΔΕΗ προσφέρει το οικιακό νυχτερινό τιμολόγιο σε όσα νοικοκυριά το επιθυμούν ώστε να μειωθεί η κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματός τους.
  Το Ωράριο Νυχτερινού Τιμολογίου Οικιακής Χρήσης ισχύει ως εξής:

  1. Τμηματικό ωράριο

  Α. Χειμερινή περίοδος: 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου

  • 02:00-08:00 και 15:00-17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών
  • 02:00-08:00 και 15:30-17:30, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο

  Β. Θερινή περίοδος: 1 Μαίου έως 31 Οκτωβρίου

  • 23:00-07:00

  2. Συνεχές ωράριο*

  Όλο το έτος : 23:00 έως 07:00

  * Το Οικιακό Νυχτερινό Τιμολόγιο με συνεχές ωράριο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους δεν χορηγείται πλέον. Ισχύει για οικιακούς πελάτες που έχουν μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο πριν το έτος 1988 (εάν στο μεταξύ δεν ζήτησαν την αλλαγή του) ή διαμένουν σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει κατάλληλη τεχνική υποδομή του δικτύου διανομής δηλαδή, μη ύπαρξη συστήματος ΤΑΣ (Τηλεχειρισμός Ακουστικής Συχνότητας). Ενημερωθείτε από τα κατά τόπους γραφεία εξυπηρέτησης της ΔΕΔΔΗΕ για τις περιοχές που λειτουργεί το σύστημα ΤΑΣ.

  Οι καταναλωτές που επιλέγουν το νυχτερινό τιμολόγιο χρεώνονται για το ρεύμα που καταναλώνουν με τιμή χαμηλότερη από αυτή της υπόλοιπης μέρας και επιβαρύνονται με πάγιο γύρω στα 4€ ανά τετράμηνο.

  Για να μπορεί κάποιος καταναλωτής να κάνει χρήση του νυχτερινού τιμολογίου δεν χρειάζεται πλέον να κάνει κάποιου είδους εγκατάσταση. Με μία αίτηση στη ΔΕΗ μπορεί να απολαμβάνει οικονομικότερες τιμές χρέωσης τις παραπάνω ώρες.

  Θα πρέπει μόνο να εκδοθεί Νέα Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη.
  Την έκθεση της Νέας ΥΔΕ μπορείτε να την αναθέσετε στο γραφείο μας.

  Σας προτείνουμε να προβείτε στον προγραμματισμό των ενεργοβόρων οικιακών σας συσκευών τις ώρες του νυχτερινού ρεύματος ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα (π.χ. πλυντηρίου ρούχων, πλυντηρίου πιάτων, θερμοσίφωνα, ηλεκτρικό σίδερο, ηλεκτρική κουζίνα κλπ.)
  Επίσης το όφελος υπάρχει και στις συσκευές που λειτουργούν όλο το 24ωρο (π.χ. ψυγείο, ηλεκτρική αναμονή συσκευών) γιατί το 1/3 της ενέργειάς τους θα χρεώνονται με το μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο.
  Προτείνουμε επίσης να προβείτε στην τοποθέτηση χρονοδιακόπτη των ενεργοβόρων συσκευών (π.χ. θερμοσίφωνα, πλυντηρίου ρούχων) ώστε να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο την μειωμένη χρέωση του νυχτερινού τιμολογίου.

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

  Δικαιούχοι Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου:

  Άτομα με Χαμηλό Εισόδημα: Άτομα που έχουν ετήσιο συνολικό οικογενειακό φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα, εκκαθαρισμένο κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης οικονομικό έτος, μικρότερο από 12.000 ευρώ, χωρίς τις εκάστοτε προβλεπόμενες μειώσεις εισοδήματος, προσαυξανόμενο κατά 6.000 ευρώ στις περιπτώσεις όπου ο δικαιούχος κατοικεί μόνιμα σε νησί με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους. Το όριο αυτό προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε ένα από τα δύο πρώτα προστατευόμενα τέκνα, όπως αυτά ορίζονται από τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος. Τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh - 1.500 kWh.

  Τα άτομα της κατηγορίας αυτής εντάσσονται στους Ευάλωτους Πελάτες και τους χορηγείται το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Ι.

  Τρίτεκνοι: Είναι γονείς με τρία προστατευόμενα τέκνα, όπως προκύπτει από την εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωσή τους κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης έτος και έχουν ετήσιο οικογενειακό φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα, εκκαθαρισμένο κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης οικονομικό έτος, μικρότερο από 23.500 ευρώ, χωρίς τις εκάστοτε προβλεπόμενες μειώσεις εισοδήματος, προσαυξανόμενο κατά 6.000 ευρώ στις περιπτώσεις όπου ο δικαιούχος κατοικεί μόνιμα σε νησί με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους.
  Γονείς με περισσότερα από τρία προστατευόμενα τέκνα, όπως προκύπτει από την εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωσή τους κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης έτους, εντάσσονται κατόπιν αίτησής τους, στην κατηγορία αυτή, εφόσον πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις ένταξης. Στην περίπτωση αυτή η έναρξη εφαρμογής του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, γίνεται αμέσως μετά την διακοπή χορήγησης τιμολογίου πολυτέκνου, εφόσον η αίτηση υποβληθεί δεκαπέντε (15) μέρες πριν από την ενηλικίωση του τέταρτου τέκνου. Ο Προμηθευτής ενημερώνει τους δικαιούχους της κατηγορίας αυτής για τη διακοπή παροχής τιμολογίου πολυτέκνων στον εκκαθαριστικό λογαριασμό που εκδίδεται τουλάχιστον δύο (2) μήνες πριν από την ενηλικίωση του τέταρτου τέκνου και τη διακοπή χορήγησης τιμολογίου πολυτέκνων. Τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh - 1.700 kWh.

  Τα άτομα της κατηγορίας αυτής εντάσσονται στους Ευάλωτους Πελάτες και τους χορηγείται το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Ι.

  Μακροχρόνια άνεργοι: Είναι άνεργοι την 30η Νοεμβρίου του προηγούμενου του έτους ένταξης έτους για συνεχές χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξι (6) μηνών και έχουν ετήσιο συνολικό οικογενειακό φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα, εκκαθαρισμένο κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης οικονομικό έτος, μικρότερο από 12.000 ευρώ, χωρίς τις εκάστοτε προβλεπόμενες μειώσεις εισοδήματος, προσαυξανόμενο κατά 6.000 ευρώ στις περιπτώσεις όπου ο δικαιούχος κατοικεί μόνιμα σε νησί με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους. Το όριο αυτό προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε ένα από τα δύο πρώτα προστατευόμενα τέκνα, όπως αυτά ορίζονται από τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος. Στο παραπάνω φορολογούμενο εισόδημα δεν λαμβάνεται υπόψη το εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες του ανέργου που τυχόν συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω δήλωσή του και αφορά την περίοδο που προηγήθηκε της περιόδου ανεργίας του. Στην περίπτωση κατά την οποία και οι δύο σύζυγοι είναι άνεργοι για συνεχές χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξι (6) μηνών, για τον υπολογισμό του φορολογούμενου οικογενειακού εισοδήματος, η τυχόν αφαίρεση εισοδημάτων από μισθωτές υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνονται στην παραπάνω δήλωση αφορά και στους δύο ανέργους.
  Τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh - 1.500 kWh.

  Τα άτομα της κατηγορίας αυτής εντάσσονται στους Ευάλωτους Πελάτες και τους χορηγείται το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ΙΙ.

  Άτομα με αναπηρία: Είναι άτομα με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ή τους βαρύνουν προστατευόμενα μέλη με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω, όπως προκύπτει από την εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωσή τους κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης έτος και έχουν ετήσιο οικογενειακό φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα, εκκαθαρισμένο κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης οικονομικό έτος, μικρότερο από το όριο που ισχύει για την παραπάνω κατηγορία των τριτέκνων, χωρίς τις εκάστοτε προβλεπόμενες μειώσεις εισοδήματος. Τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh - 1.700 kWh.

  Τα άτομα της κατηγορίας αυτής εντάσσονται στους Ευάλωτους Πελάτες και τους χορηγείται το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ΙΙ.

  Άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης: Είναι άτομα, που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ’ οίκον και η οποία είναι απαραίτητη για τη ζωή τους ή τους βαρύνουν προστατευόμενα μέλη, που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ’ οίκον και η οποία είναι απαραίτητη για τη ζωή τους, και έχουν ετήσιο οικογενειακό φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα, εκκαθαρισμένο κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης οικονομικό έτος, μικρότερο από 30.000 ευρώ, χωρίς τις εκάστοτε προβλεπόμενες μειώσεις εισοδήματος. Τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh – 2.000 kWh.

  Τα άτομα της κατηγορίας αυτής εντάσσονται στους Ευάλωτους Πελάτες και τους χορηγείται το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ΙΙ.

  Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και οι οποίοι κατά την υποβολή του αιτήματος ένταξής τους στους δικαιούχους του Κ.Ο.Τ. βρίσκονται σε συνεχή ανεργία επί τουλάχιστον τρεις (3) μήνες. Ο δικαιούχος πρέπει να έχει ετήσιο συνολικό οικογενειακό φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης οικονομικό έτος, και το οποίο δηλώνεται στην φορολογική δήλωση που υποβάλλεται, κατά το τρέχον οικονομικό έτος, μικρότερο από 12.000 ευρώ, χωρίς τις εκάστοτε προβλεπόμενες μειώσεις εισοδήματος, προσαυξανόμενο κατά 6.000 ευρώ στις περιπτώσεις όπου ο δικαιούχος κατοικεί μόνιμα σε νησί με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους. Το όριο αυτό προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε ένα από τα δύο πρώτα προστατευόμενα τέκνα, όπως αυτά ορίζονται από τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος. Στο παραπάνω φορολογούμενο εισόδημα δεν λαμβάνεται υπόψη το εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες του ανέργου που τυχόν συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω δήλωσή του, και αφορά την περίοδο που προηγήθηκε της περιόδου ανεργίας του. Στην περίπτωση κατά την οποία και οι δύο σύζυγοι είναι άνεργοι για συνεχές χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών (3) μηνών, για τον υπολογισμό του φορολογούμενου οικογενειακού εισοδήματος, η τυχόν αφαίρεση εισοδημάτων από μισθωτές υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνονται στην παραπάνω δήλωση αφορά και στους δύο ανέργους.
  Τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh – 1.500 kWh.

  Τα άτομα της κατηγορίας αυτής εντάσσονται στους Ευάλωτους Πελάτες και τους χορηγείται το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ΙΙ.

  Προϋποθέσεις εφαρμογής Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου:

  1. Η κατανάλωση αφορά σε κάλυψη αναγκών της κύριας κατοικίας του/της δικαιούχου.

  2. Η παροχή ρεύματος είναι στο όνομα του/της δικαιούχου ή του/της συζύγου.

  3. Η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη ή ίση με 200 kWh ανά τετράμηνο.

  4. Η συνολική τετραμηνιαία κατανάλωση δεν υπερβαίνει τα όρια κατανάλωσης που ορίζονται για κάθε κατηγορία δικαιούχου. Στα όρια κατανάλωσης δεν λαμβάνονται υπόψη οι καταναλώσεις του νυχτερινού τιμολογίου.
  Εάν υπάρχει υπέρβαση των τετραμηνιαίων αυτών ορίων κατανάλωσης τότε για το συγκεκριμένο τετράμηνο δεν εφαρμόζεται το ΚΟΤ ούτε τα ειδικά μέτρα προστασίας των Ευάλωτων Πελατών, εφόσον η μέση τετραμηνιαία κατανάλωση σε ετήσια κυλιόμενη βάση, βάσει καταμετρημένων ενδείξεων, υπερβαίνει τα όρια κατανάλωσης που προβλέπονται για κάθε κατηγορία δικαιούχου.

  Εφόσον η μέση τετραμηνιαία κατανάλωση σε ετήσια κυλιόμενη βάση, βάσει καταμετρημένων ενδείξεων, δεν υπερβαίνει τα όρια κατανάλωσης που προβλέπονται για κάθε κατηγορία δικαιούχου, παρέχονται τα ειδικά μέτρα προστασίας των Ευάλωτων Πελατών και εφαρμόζεται το ΚΟΤ για το τμήμα της τετραμηνιαίας κατανάλωσης έως το όριο κατανάλωσης, ενώ για το τμήμα της υπερβάλλουσας τετραμηνιαίας κατανάλωσης ισχύουν οι τιμές του εκάστοτε ισχύοντος οικιακού τιμολογίου του Προμηθευτή που αντιστοιχούν στη συνολική κατανάλωσή του.

  Ειδικά για τους δικαιούχους της κατηγορίας «Άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης», σε περίπτωση υπέρβασης του ορίου των 2.000 kWh, το ΚΟΤ εφαρμόζεται για το τμήμα της τετραμηνιαίας κατανάλωσης έως 2.000 KWh ενώ για το τμήμα της τετραμηνιαίας κατανάλωσης από 2.001 kWh και άνω ισχύουν οι τιμές του εκάστοτε ισχύοντος οικιακού τιμολογίου του Προμηθευτή, που αντιστοιχούν στη συνολική κατανάλωσή του.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας για την έκδοση της νέας ΥΔΕ του ακινήτου σας.

  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας στα τηλέφωνα 2111199129, 6947475777 ή ηλεκτρονικά: http://energia365.gr/contact