Get Adobe Flash player

ENERGIA365 - ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών - Πιστοποιητικών ΔΕΗ - Βεβαιώσεις Μηχανικού - Πιστοποιητικών Πυροσβεστικής
Νομιμοποιήσεις Αυθαιρέτων - Κατανομές Δαπανών Κεντρικής Θέρμανσης.
Οικονομικές Τιμές! Τηλεφωνήστε μας να σας δώσουμε προσφορά στα τηλέφωνα: 211-1199129 , 694-7475777.

Τηνιακού Μυρσίνη
& συνεργάτες

Πιστοποιημένος Μόνιμος
Ενεργειακός Επιθεωρητής
(Αρ.Μητρ.: 7152)
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Διεύθυνση: Θυατείρων 9
Περιοχή: Νέα Σμύρνη, 17121

Ηλ. Διεύθυνση
tiniakoum.energia365@gmail.com
tinmir@energia365.gr
tiniakou_m@yahoo.gr

Ηλ. Διεύθυνση Facebook
https://www.facebook.com/energiakos.energia365

Τηλ. Επικοινωνίας
211 11 99 129
694 74 75 777
Ώρες επικοινωνίας:
Καθημερινά 9:00πμ - 8:30μμ
Σάββατο 9:00πμ - 3:30μμ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)
 • Έκδοση Βεβαιώσεων Μηχανικών
 • Υπαγωγή στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»
 • Έκδοση Οικοδομικών Αδειών
 • Έκδοση Πιστοποιητικών ΔΕΗ
 • Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες
 • Τακτοποίηση Αυθαιρέτων με βάση το Νόμο 4178/2013
 • Διαδικασία Αδειοδότησης Βιομηχανικών & Επαγγελματικών χώρων
 • Μελέτες Εφαρμογής Κτιριακών – Βιομηχανικών & Ειδικών Εγκαταστάσεων
 • Σύμβουλοι Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων
 • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
 • Έκδοση Πιστοποιητικών Πυροσβεστικής
 • Έκδοση Κατανομών Κεντρικής Θέρμανσης

  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ

  Το τεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει κάθε ενεργειακή επιθεώρηση και συγκεκριμένα:

  (α) Ενεργειακή Επιθεώρηση Κτιρίων

  (β) Ενεργειακή Επιθεώρηση Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης

  (γ) Ενεργειακή Επιθεώρηση Εγκαταστάσεων Κλιματισμού


  Η προστασία του περιβάλλοντος και η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελούν πλέον διαπιστωμένες αναγκαιότητες και προτεραιότητες της διεθνούς κοινότητας. Η παραγωγή, η μεταφορά και η διανομή ενεργειακών προϊόντων είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της οικονομίας κάθε χώρας και ταυτόχρονα ίσως ο πιο παγκοσμιοποιημένος τομέας. Σε παγκόσμια κλίμακα, η εξέλιξη της τεχνολογίας που σχετίζεται με τις ενεργειακές επιλογές, η χρηματοδότηση έργων υποδομής στον τομέα της ενέργειας και οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, είναι τα σημαντικότερα σημεία που καθορίζουν τις ενεργειακές εξελίξεις. Επίκεντρο της ευρωπαϊκής ενεργειακής πολιτικής είναι ο στόχος για την υλοποίηση του λεγόμενου "πακέτου 20-20-20" που σημαίνει παραγωγή του 20% της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, 20% μείωση των εκλυόμενων ρύπων και 20% εξοικονόμηση ενέργεια. Η Ε.Ε. θα πρέπει λοιπόν να μειώσει τις εκπομπές των αερίων θερμοκηπίου κατά 20% μέχρι το 2020, σε σύγκριση με τα επίπεδα του 1990, με την εφαρμογή κατάλληλων πολιτικών και οικονομικών δράσεων με παράλληλο στόχο τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας κατά 20%, την αύξηση του ποσοστού διείσδυσης των συστημάτων ΑΠΕ στην τελική κατανάλωση ενέργειας στο επίπεδο του 20% και στην αύξηση του ποσοστού των ΑΠΕ (βιοκασίμων) στις μεταφορές στο 10%. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το 2007 μέχρι και σήμερα έχει προχωρήσει σε μία σειρά από θέσεις και προτάσεις για συμπληρωματικά μέτρα, έχοντας ως κύριο άξονα την επίτευξη των τριών στόχων της Ευρωπαϊκής ενεργειακής πολιτικής: αειφορία, ανταγωνιστικότητα και ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού. Τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. έχουν προωθήσει και θεσπίσει ένα βελτιωμένο πλαίσιο για επενδύσεις στην ενεργειακή υποδομή, με σαφείς και προβλέψιμους στόχους για την ηλεκτροπαραγωγή από ΑΠΕ, την προώθηση ενεργειακά αποδοτικών τεχνολογιών καθώς και την υιοθέτηση νέων κανόνων για την εσωτερική αγορά ενέργειας.
  Βασικός στόχος της ενεργειακής πολιτικής της Ελλάδας, μετά τις πετρελαϊκές κρίσεις της δεκαετίας του εβδομήντα ήταν η μείωση της εξάρτησης από το πετρέλαιο με την αξιοποίηση του εγχώριου λιγνίτη και των υδροηλεκτρικών στην ηλεκτροπαραγωγή και την εισαγωγή του φυσικού αερίου στο ενεργειακό μείγμα. Η Διάθεση Πρωτογενούς Ενέργειας στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 36% το 2009 σε σχέση με το 1990. Ο λιγνίτης είναι η κύρια εγχώρια πηγή ενέργειας που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σχεδόν στην ηλεκτροπαραγωγή. Το πετρέλαιο και ο λιγνίτης καλύπτουν περίπου το 86% της διάθεσης πρωτογενούς ενέργειας. Το φυσικό αέριο πρωτοεμφανίστηκε στο ενεργειακό ισοζύγιο το 1998 και οι Α.Π.Ε. άρχισαν να εμφανίζονται σαν υπολογίσισμη πηγή παραγωγής ηλεκτρισμού στο τέλος της δεκαετίας του 90. Αν και η κατανάλωση του φυσικού αερίου έχει σχεδόν επταπλασιαστεί από το 1998, η διείσδυσή του είναι ακόμη σημαντικά χαμηλότερη από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο, κυρίως στις άμεσες χρήσεις στην τελική κατανάλωση ενέργειας. Ο κύριος λόγος είναι οι χαμηλοί ρυθμοί επέκτασης του συστήματος μεταφοράς και διανομής. Η ενεργειακή εξάρτηση της χώρας ήταν περίπου 72% το 2009, κυρίως λόγω των εισαγωγών του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.
  Οι δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας στον κτιριακό τομέα στην χώρα μας είναι ιδιαίτερα υψηλές και μπορούν να αξιοποιηθούν εύκολα με την εφαρμογή κατάλληλων μέτρων. Περίπου το 71% των ελληνικών κτηρίων κατασκευάστηκαν πριν από το 1980, δεν διαθέτουν θερμομόνωση και παρουσιάζουν χαμηλή ενεργειακή απόδοση, ενώ παράλληλα στην πλειοψηφία τους διαθέτουν παλιές Η/Μ εγκαταστάσεις.
  Το τεχνικό μας γραφείο - energia365 μπορεί να σας δώσει λύσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας του ακινήτου σας και αναλαμβάνει ενεργειακές επιθεωρήσεις στην Αττική αλλά και σε όλη την επικράτεια. Με εμπειρία ετών στις ενεργειακές επιθεωρήσεις και με μεγάλη πελατειακή βάση έχουμε την γνώση για να ανταποκριθούμε στις πλέον απαιτητικές απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και οι πιστοποιημένοι μόνιμοι ενεργειακοί επιθεωρητές μας θα σας λύσουν τυχόν απορίες σχετικά με λεπτομέρειες της τεχνικής διαδικασίας καθώς και για το κόστος μιας ενεργειακής επιθεώρησης. Το γραφείο μας προσφέρει τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς!

  Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στα παρακάτω link:

  Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης: http://www.energia365.gr/node/7

  Απεικόνηση Ενεργειακού Πιστοποιητικού: http://www.energia365.gr/node/8

  Δικαιολογικά για έκδοση ΠΕΑ: http://www.energia365.gr/node/9

  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας http://energia365.gr/contact